Поряд з промисловим майданчиком Агробудсервіс почала працювати лінія сухих будівельних сумішей ACTU

Дата
May 1, 2023
Широкий спектр продукції на базі якісних компонентів

• Нещодавно поблизу компанії «Агробудсервіс» запустили виробничу лінію з виготовлення сухих будівельних сумішей від партнерської компанії ACTU. Серед її асортименту — клеї, штукатурки, шпаклівки та суміші для влаштування підлог.

• 80% сировини для виготовлення продукції ACTU надає компанія «Агробудсервіс». Розташування нового виробництва має ряд переваг. Це спрощує процеси, допомагає мінімізувати витрати на логістику, що в результаті позитивно впливає на ринкову вартість будівельних сумішей ACTU. До того ж таке розміщення сприяє ефективному використанню ресурсів, забезпечує стабільність виробництва та сталий доступ до необхідних матеріалів. 

• Важливим аспектом є встановлення сучасного технологічного обладнання від виробника OSK для запуску нового підприємства. Це гарантує якість продукції та забезпечить очікувану річну виробничу потужність до 20 тис. тонн продукції.

• Ми впевнені, що продукція бренду ACTU знайде своїх прихильників серед професіоналів ринку України та задовольнить найособливіші потреби, пропонуючи високоякісну та сертифіковану продукцію.