ONUR GROUP приєдналася до Національної Асоціації Добувної Промисловості України

Дата
April 11, 2023
Чому партнерство з НАДПУ є цінним для Агробудсервіс та як об’єднання зусиль формують майбутнє добувної промисловості? 

• 21 серпня 2023 року група компаній ONUR GROUP, до складу якої входить Агробудсервіс, офіційно приєдналась до Національної Асоціації Добувної Промисловості України (НАДПУ). 

• Наша команда готова розділити цінності асоціації та підтримати її головну мету — створення прозорого, конкурентоспроможного та ефективного бізнес-середовища в галузі використання надр, спрямованого на сталий розвиток України. 

• Основою успіху у добувній промисловості є об'єднання зусиль, спільні ініціативи та взаємна підтримка ключових гравців ринку. Співпраця з НАДПУ дозволить нам об’єднати зусилля та долучитися до важливих проєктів, спрямованих на реформування галузі, підвищення її ефективності та екологічної безпеки. 

• Для Агробудсервіс, як частини ONUR GROUP, приєднання до НАДПУ є виявом нашої відданості розвитку галузі, прагнення зробити свій внесок у підвищення стандартів ведення бізнесу та відкритості до нових можливостей співпраці для досягнення спільної  мети.

• Ми переконані, що це партнерство буде корисним для обох сторін. Віримо, що разом ми зможемо втілити значущі зміни та реалізувати стратегічні цілі, що визначатимуть майбутнє добувної промисловості України.